Personale

 Inger Marie Dalby
 Leder

 

Stine Hausner
Pædagog i børnehaven

 

Tanja Frydendahl
Pædagog i børnehaven

Jeg hedder Tanja, er 30 år og jeg bor i Vantinge med min kæreste og vores to børn. Jeg er uddannet pædagog i 2014 og blev i 2017 ansat som pædagog i Tinghøj Børnehave.


Marlene Bergholdt
Pædagogmedhjælper

Jeg hedder Marlene Bergholdt er født d.10-12-78.
jeg bor her i Ringe med min mand Per og vores to teenager drenge.
jeg har været dagplejemor og arbejdet i børnehave gennem de sidste 10 år

 

Jane Kofoed
Pædagog /vuggestuen
Jeg hedder Jane Kofoed, og er fuldtidsansat i vuggestuen. Jeg er uddannet Børnehavepædagog i juni 1994. Efter et par vikariater i børnehaver i Årslev og et par barsler, blev jeg ansat her i Tinghøj Børnehave i juni 1998. Jeg har i de mellem liggende år været med til at udvikle institutionen til det den er i dag. Nedlæggelse af halvdagspladser, om konvertering af en børnehavegruppe til vuggestue med mere. I juni 2008 færdiggjorde jeg en Pædagogisk Diplom Uddannelse i specialpædagogisk med vægt på sprog, hvilket jeg bruger i sprogarbejdet med børnene.

 

Bente A. Kristensen
Pædagog / vuggestuen
Jeg hedder Bente A. Kristensen. Jeg er født i 1968, og jeg har tre voksne børn med min mand. Jeg har arbejdet i institution i mange år, men blev først uddannet pæd. I 2008. Mit hjerte brænder for aldersgruppen 0 til 3 år, og jeg er derfor glad for at være ansat i vuggestuen i Tinghøj.

Julie Engstrøm Kristensen
Pædagogmedhjælper/vuggestuen
Jeg hedder Julie E. Kristensen, og er fuldtidsansat i vuggestuen. Bor i hus med min kæreste, og har arbejdet i Tinghøj vuggestue i over 1 år. Før jeg startede i Tinghøj vuggestue, var jeg lærervikar og arbejde i en SFO. Har arbejdet i institutions verden i 2 år tilsammen, og fundet min levevej.

Laurits Hausner